Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a spus, vineri, la Braşov, că Viorica Dăncilă are ”şanse zero” la alegerile prezidenţiale. ”Şi aşa este prea mult pentru ea că a ajuns în turul doi”, a completat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într-o cnferinţă de presă la Braşov, ce şanse-i dă candidatului Viorica Dăncilă la alegerile prezidenţiale şi a răspuns: ”Şanse zero”.

Apoi, Orban a completat: ”Şi aşa e prea mult pentru ea că a ajuns în turul doi”.

CCR a validat, vineri, rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale şi a anunţat că în turul al doilea vor intra Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, în această orddine.

Conform datelor finale centralizate de Biroul Electoral Central, candidatul susţinut pe PNL, Klaus Iohannis, a obţinut 37,82% (3.485.292 de voturi), iar Viorica Dăncilă a obţinut  22,26% din sufragii (2.051.725  de voturi).

Al doilea tur al alegerilor va avea loc în 24 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.