Premierul Ludovic Orban îndeamnă la coeziune, în mesajul transmis cu ocazia Crăciunului. "Să păstrăm în fiecare zi dorinţa de a face bine şi să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Spiritul Crăciunului, colindele şi tradiţiile ne bucură din nou sufletul şi renasc dorinţa de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici şi mai solidari", afirmă Ludovic Orban, în mesajul de Crăciun.

El continuă adresând un îndemn la coeziune.

"Să păstrăm în fiecare zi dorinţa de a face bine şi să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate. Sărbători cu linişte, belşug, bucurii şi iubire, dragi români, oriunde vă aflaţi! Crăciun fericit!", spune Orban.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.