Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri după-amiază, că se aştepta să audă huiduieli în timpul manifestările oficiale de la Iaşi de Ziua Unirii, spunând că au fost două grupuri în piaţă, unii dintre ei fiind agitatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei agitatori, inclusiv din galeriile de fotbal. Asta este, a fost o atmosferă mai colorată”, a spus premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei sale la Iaşi.

În Piaţa Unirii din Iaşi, în timpul manifestărilor oficiale, s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor rostite atât de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi de premierul Ludovic Orban.

Oamenii au scandat "Vrem autostradă" şi au afişat mesaje prin care îşi exprimau nemulţumirea că Moldova este neglijată de politcienii de la Bucureşti.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.