Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că premierul Viorica Dăncilă "a împrumutat tupeul, obrăznicia şi totalul dispreţ faţă de oameni" de la creatorul său, Liviu Dragnea. "Dăncilă a fost scoasă din joben de Liviu Dragnea, pusă în această poziţie pentru care nu are nicio calificare, niciun fel de legitimitate", spune Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dăncilă a împrumutat tupeul, obrăznicia şi totalul dispreţ faţă de oameni de la creatorul lui Dăncilă, care nu e nimeni altul decât Liviu Dragnea. Dăncilă a fost scoasă din joben de Liviu Dragnea, pusă în această poziţie pentru care nu are nicio calificare, niciun fel de legitimitate, niciun fel de experienţă şi competenţă", a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la Realitatea TV.

El a spus că actualul Guvern şi-a pierdut toţi actorii politici şi a rămas "o încropeală de Guvern".

Referitor la moţiunea de cenzură, el a afirmat că nu este simplu să determini acţiunea comună pentru a asigura succesul moţiunii.

Orban a spus însă că moţiunea de cenzură va fi depusă, cu siguranţă, până la alegerile prezidenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.