Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Arad, că Opoziţia va depune cu siguranţă o moţiune de cenzură, doar că deocamdată se poartă negocieri pentru a se asigura suficienţi susţinători, iar în acest sens au avut loc întâlniri şi cu liderii USR şi PMP, fiind împărţire responsabilităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezent într-o conferinţă de presă la PNL Arad, Ludovic Orban a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu preşedintele PMP, Eugen Tomac şi cu liderul USR, Dan Barna, pentru a discuta pe tema moţiunii de cenzură, confirmând că aceste discuţii au loc periodic.

”Ne-am întâlnit, ne întâlnim periodic ca să ne coordonăm acţiunile şi eforturile. Noi am făcut o evaluare a situaţiei, nu pot să vă dau multe detalii, sunt lucruri care ţin de strategie. Cu siguranţă vom depune moţiunea de cenzură, dar deocamdată mai avem de purtat negocieri, chiar am stabilit aşa o împărţire a responsabilităţilor şi o intensificare a negocierilor în perioada care va urma”, a spus Orban.

Întrebat dacă crede că Opoziţia va avea suficienţi susţinători, liderul PNL a răspuns: ”Om trăi şi om vedea. Dar vom uza de toate argumentele pe care le avem la dispoziţie pentru a convinge parlamentari din majoritatea guvernamentală să susţină moţiunea”.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.