Preşedintele Partidului Naţional Liberal Ludovic Orban a anunţat luni, că preşedintele PNL Bucureşti şi cinci preşedinţi de sectoare şi-au dat demisia de onoare, iar un al şaptelea preşedinte a fost demis, motivul fiind scorul înregistrat de acest partid în Capitală la alegerile pentru Parlamentul European. El a anunţat că a fost mandat ca în termen de două săptămâni să propună preşedintele interimar al filialei Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vă anunţ că la nivelul municipiului Bucureşti, din şapte preşedinţi, preşedintele PNL Bucureşti şi cinci preşedinţi de sectoare au decis să îşi depună demisia de onoare în urma rezultatului obţinut de PNL în Bucureşti. De asemenea, un alt şaptelea preşedinte, care nu şi-a prezentat demisia a fost demis din funcţie prin votul Biroului Politic Naţional. De asemenea BPN a luat decizia de dizolvare a Biroului Permanent pe municipiul Bucureşti şi a birourilor permamente din toate sectoarele. Biroul Politic Naţional m-a mandatat pe mine ca preşedinte al PNL ca în termen de două săptămâni să formulez o propunere de relansare a PNL în Bucureşti şi de asemenea să propun preşedintele interimar pe Bucureşti şi cei şase preşedinţi de sectoare de la nivelul Bucureştiului”, a declarat Ludovic Orban.

El a precizat că această decizie este cauzată de scorul foarte mic înregistat de PNL în Bucureşti la alegerile europarlamentare.

“Această decizie este una care se datorează în mod evident decalajului foarte mare dintre scorul naţional al partidului şi anume 27 la sută şi scorul obţinut de filialele din Bucureşti şi de filiala municipiului Bucureşti. Toţi membrii PNL care muncesc pentru partid, care au pus osul la treabă care au fost loiali partidului şi care au depus eforturi pentru a creşte imaginea partidului, pentru a îmbunăţi imaginea partidului vor fi partea din noua construcţie”, a explicat Orban.

Liderul PNL Bucureşti Cristian Buşoi anunţă retragerea echipei de la conducerea filialei, acesta fiind "cel mai înţelept”. "Eu şi întreaga echipă de conducerea a PNL Bucureşti ne asumăm responsabilitatea pentru scorul la Bucureşti", spune Buşoi. În oinia sa, şi conducerea centrală a responsabilă pentru acest scor şi acuză USR că nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL să scadă

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.