Premierul Ludovic Orban a declarat marţi, înaintea şedinţei de Guvern, că cea mai probabilă dată pentru alegerile locale este 28 iunie şi că PSD a arătat din nou că nu înţelege democraţia, lipsind de la discuţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cred că în premieră în politica românească în ultimii 20 de ani am invitat partidele la o consultare despre data alegerilor locale şi la alte reglementări aferente. PSD a arătat din nou că nu înţelege democraţia, nu a fost prezent. Cu celelalte partide a rezultat ca cea mai probabilă data, data de 28 iunie”, a afirmat Orban.
El a spus că a luat în calcul mai multe argumente legare de derularea campaniei după creşterea temperaturilor, astfel încât în funcţie de evoluţia epidemiei să existe un impact minim
”Am ţinut cont de examentul de capacitate şi Bacalaureat, care ar trebui să se finalizeze. 4 şi 21 iunie ar fi pus probleme pentru cele două examene. Nu va exsta o interferenţă între procesul electoral şi cel de organizare a acestor examene”, a dat asigurări premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.