Olguţa Vasilescu a declarat, marţi seara, la Antena 3, că ar trebui stabilit prin lege în câte zile este obligat preşedintele să semneze remanierile. Ea a spus că acesta refuză să semneze numirea sa şi a lui Mircea Drăghici, pentru că doreşte să fie suspendat, însă PSD nu îi va face această „plăcere“.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„​Probabil asta vrea să provoace. Nu cred că e cazul să-i facem această plăcere. Zic că trebuie să aşteptăm votul popular şi s-ar putea să nu-i placă”, a declarat Olguţa Vasilescu.
 
„Din păcate, nu am emis până acum o lege sau o ordonanţă prin care să spunem că la prima nominalizare ai 10 sau 15 zile, dar la a doua nu poţi să ai mai mult de 3 zile, mai ales că e decizia premierului“, a continuat ea.
 
Olguţa Vasilescu a spus şi că preşedintele ar trebui să spună ce are cu ea: ”Ai ceva cu Olguţa Vasilescu, spune care e motivul!“
 
”Am avut discuţii în partid şi mi s-a spus: s-ar putea cu tine să aibă o problemă, că tu ai ieşit mereu la rampă. Eu am spus: îmi asum, n-am o problemă cu asta, eu nu m-am născut ministru”, a mai declarat Vasilescu, susţinând că la Ministerul Muncii şi-a terminat treaba şi că nu voia să fie ”un ministru decorativ”.
 
Pe de altă parte, ea a spus că este obligatoriu ca anul viitor să fie făcut un recensământ al populaţiei: ”Nu mai sunt fizic oameni aici în România, sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar noi îi numărăm aici. E obligatoriu să avem un recensământ anul viitor”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.