Olguţa Vasilescu a fost votată în Comitetul Executiv al PSD pentru a prelua funcţia de ministru al Transporturilor, a anunţat Gabriela Firea, care şi-a exprimat convingerea că aceasta va reuşi să găsească o soluţie împreună cu conducerea Metrorex, în condiţiile în care sindicatul de la metrou a anunţat declanşarea grevei generale începând de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olguţa Vasilescu va prelua portofoliul Transporturilor de la Lucian Şova.

Întrebată despre soluţiile pentru bucureşteni, în condiţiile în care sindicaliştii de la Metrorex au anunţat declanşarea grevei generale, Gabriela Firea a spus că este convinsă că Olguţa Vasilescu, împreună cu conducerea Metrorez şi cu angajaţii, va găsi soluţiile la probleme.

Sindicatul de la metrou va declanşa greva începând de miercuri 21 noiembrie, zilnic, între orele 4:00 şi 16:00.

Sindicaliştii au anunţat declanşarea grevei generale deşi Tribunalul Bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment de săptămâna trecută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.