Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a afirmat marţi seara, într-o postare pe Facebook, că PSD şi „aliaţii lor” au trecut „linia roşie” prin adoptarea ordonanţei care "îi dezincriminează pe Dragnea, Oprea, Udrea, Şova, Mazăre, Titus Corlăţean, şi pe toţi ceilalţi”, invitându-i astfel pe români să protesteze „până la capăt”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„PSD şi aliaţii lor au trecut azi linia roşie. Printr-o şedinţă de noapte, cu o ordine de zi neanunţată, guvernul a adoptat ordonanţa care îi dezincrimineaza pe Dragnea, Oprea, Udrea, Şova, Mazăre, Titus Corlăţean, şi pe toţi ceilalţi. Acceptăm sau protestăm. De deznodământul acestei chestiuni depinde cum va arăta România în următorii ani. Vă invit să protestăm până la capăt”, a scris Nicuşor Dan.

Guvernul a adoptat, marţi seară, proiectul de lege privind graţierea unor pedepse, a anunţat, la finalul şedinţei Cabinetului, ministrul Justiţiei, Florin Iordache. În acelaşi timp, Guvernul a adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă modificarea codurilor penale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.