Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi la depunerea candidaturii pentru un nou mandat şi a listei alianţei Drepta Unită pentru alegerile locale din Bucureşti că în această campanie electorală va fi o luptă de valori, o luptă între oameni care doresc pur şi simplu respectarea legii, funcţionarea instituţiilor, o justiţie corectă şi clanuri care s-au învăţat să sugă de la bugetul statului, în diferite forme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc pentru parteneriatul pe care l-am avut în toţi aceşti ani, în special în CGMB, unde am avut o direcţie clară de a pune ordine în finanţele primăriei, de a pune ordine în investiţiie primăriei, în urbanismul Bucureştiului”, a spus primarul Nicuşor Dan

. El a arătat că, ”după foarte, foarte mulţi ani de dezinteres, de lipsă de investiţii, care s-au dus de multe ori în borduri şi panseluţe, e o cale lungă înaintea noastră”.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”Direcţia pe care am dat-o împreună este direcţia corectă şi singura direcţie care să ducă Bucureştiul acolo unde trebuie. Cel mai important din campania asta, dincolo de şosele, conducte şi cele care ţin de viaţa completă a bucureştenilor, va fi o luptă de valori, o luptă între oameni care doresc pur şi simplu respectarea legii, care îşi doresc funcţionarea instituţiilor, o justiţie corectă şi clanuri care s-au învăţat să sugă de la bugetul statului, în diferite forme. Asta este lupta”, a completat Nicuşor Dan.

”Este un moment important, momentul depunerii candidaturilor pentru actualul şi viitorul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi lista Alianţei Dreapta Unită pentru Consiliul General. Vreau să le spun bucureştenilor care susţin continuarea programului bazat pe seriozitate, pe respectul faţă de banul public, pe investiţii, pe un buget care nu se cheltuie pe prostii, ci pe lucruri necesare oraşului - daţi-i şi consiliul lui Nicuşor Dan”, a transmis şi liderul USR, Cătălin Drulă.

La rândul lui, Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat că actuala coaliţie şi-a pierdut măsura şi au pierdul alegerile înainte de a începe campania. ”Bucureşteni, daţi-i primarului general un Consiliu General pentru a conduce eficient Capitala. Pe 9 iunie aveţi de ales între dezvoltare şi pomeni, ori România şi Capitala noastră trebuie să meargă înainte, nu înapoi”, a spus Tomac.

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat că ”astăzi începe o bătălie extrem de dificilă, între cetăţenii români care doresc democraţie, drepturi, libertăţi, ca instituţiile să servească cetăţeanul, o luptă cu două clanuri foarte bine organizate, care au în spate fosta securitate şi care se comportă ca o nouă nomenclatură, PSD şi PNL, care încearcă să ocupe ultimele redute ale democraţiei”.

”Îi chem pe bucureşteni să apere această citadelă a democraţiei. Suntem aproape de kilometrul zero al democraţiei şi nu putem accepta ca Bucureştiul să fie din nou pradă unei mineriade politice care urmăreşte repunerea Bucureştiului în mâinile mafioţilor”, a spus Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.