Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că a invitat-o pe Gabriela Firea, printr-un MS la o dezbatere la baza Societăţii de Transport Bucureşti (STB), iar aceasta l-a anunţat, tot prin SMS, că nu vine, dar i-a oferit consultanţă, dându-i diverse sfaturi politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am sunat-o pe doamna Firea, la ora 10, nu mi-a răspuns. E o persoană ocupată. I-am dat un SMS chiar atunci în care i-am spus că am aflat că vine la URAC, i-am spus că îi îndeplinesc dorinţa şi o invit la această dezbatere la baza STB-ului. Mi-a răspuns prin SMS. Nu este nici legal, nici civilizat să fac public răspunsul. În esenţă, mi-a oferit o consultanţă politică. Mi-a dat nişte sfaturi politice”, a declarat Nicuşor Dan, joi, într-o conferinţă de presă.

Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei spune că într-o dezbatere cu Gabriela Firea va fi demontată realitatea pe care aceasta a fabricat-o şi în care pompează bani publici.

“Insistă să vorbească de realităţi falsificate, insistă să spună că a luat un miliar de euro bani europeni când ea a luat de 30 de ori mai puţin, insistă să spună că a reabilitat 50 de kilometri conductă pe inelul principal când ea a reabilitat mai puţin de un un kilometru, insistă să spună că a plătit subvenţia STB când ştim bine că nu a plătit-o şi datoria este de un miliard. Toată această realitate inventată, fabricată în care pompează bani public în campanie de publicitate poate să fie demontată la o dezbatere unu la unu cu documentele în faţă”, a explicat Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.