Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, la Prima News că îşi doreşte să candideze din nou pentru un mandat şi a precizat că speră să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic şi şi-ar dori să fie el acela. El a precizat că are dialog cu toată lumea în privinţa unei susţineri la alegerile de anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Capitalei a declarat că ”în opinia sa, a închis multe din problemele administrative pe care capitala le avea şi abia acum Bucureştiul poate începe construcţia”. Nicuşor Dan a arătat că sunt în aceeaşi paradigmă cu alegeri într-un singur tur şi un PSD care tradiţional ia în jur de 30 -35%, iar pe dreapta trebuie să fie un candidat unic.

Întrebat dacă se vede candidatul unic al dreptei, anul viitor, Nicuşor Dan a spus:

”Eu sper să existe înţelepciunea ca dreapta să aibă un candidat unic şi mi-aş dori ca eu să fiu acela şi da, am dialog cu toată lumea”.

Primarul a precizat că are dialog şi cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă şi cu secretarul general Lucian Bode. Despre o caniddatură a Gabrielei Firea, Nicusor Dan a spus că este o chestiune internă a PSD, dar mandatul său a fost un dezastru.

Despre sondaje, Nicuşor Dan a spus că, în intenţia de vot, peste 20% dintre bucureşteni spun că votează cu el, ca şi candidat independent, în ipoteza în care toate partidele îşi pun candidat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.