Candidatul Dreptei la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, a marcat startul campaniei electorale lipind, în Piaţa Victoriei, un afiş electoral, împreună cu premierul Ludovic Orban şi cu liderul USR Dan Barna. "Am făcut un gest simbolic (...) prin care să dăm semnalul că eliberarea Bucureştiului a început", a spus Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan, candidatul Dreptei pentru Primăria Bucureşti, a început campania electorală, la miezul nopţii de joi spre vineri, împreună cu liderul PNL, Ludovic Orban, copreşedintele USR, Dan Barna, şi liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

Ei au mers în Piaţa Victoriei, unde au lipit un afiş electoral pe un panou: Nicuşor Dan a întins lipici cu o pensulă, afişul fiind lipit, împreună, de Orban şi Barna.

"Am vrut în mod special să fim alături de voluntarii noştri, care au muncit toată această precampanie şi vor munci toată campania care urmează. E foarte important efortul pe care îl fac pentru că ei trebuie să, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus. De exemplu, miliardul de euro pe fonduri europene, minciună neruşinată, când ei nu au fost în stare să atragă un ban pe proiecte noi pe care le-au propus. Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mult timp oamenii au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD", a afirmat Nicuşor Dan.

În timp ce el vorbea, o femeie vocifera spunând că nu este lăsată să asiste, iar la un moment dat Nicuşor Dan a făcut o comparaţie între voluntarii PNL, USR-PLUS şi "agitatorii ăştia răsuflaţi, aşa cum este răsuflată lista cu care PSD-ul vine la Consiliul General".

"Este un moment important, încă un pas spre eliberarea Bucureştiului de ceea ce a însemnat guvernarea PSD, este minutul începerii campaniei electorale pentru Bucureşti, este minutul din care cetăţenii, în urma acestei campanii, vor avea şansa să scoată PSD-ul din Bucureşti, din Primăria generală - alături de noi este viitorul primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan - şi din toate primăriile de sector. Este un moment, îndrăznesc să spun, istoric, dreapta s-a unit la Bucureşti, este un parteneriat care dă şansa acestui oraş să devină un oraş european, un oraş modern, un oraş cu proiecte care se şi întâmplă, nu despre care doar se vorbeşte. Despre gălăgia de care am beneficiat venind încoace, un singur lucru de spus: când PSD termină soluţiile îi mai rămâne doar scandalul şi agresiunea. Asta am avut patru ani, asta a avut acest oraş patru ani, este o şansă să ne facem bine", a spus, la rândul său, Dan Barna.

"Am făcut un gest simbolic, împreună cu preşedintele USR Dan Barna şi am lipit, la startul campaniei, împreună, primul afiş cu Nicuşor Dan, ca un gest simbolic prin care să dăm semnalul că eliberarea Bucureştiului a început. Fac apel către toti bucureştenii educaţi, toţi bucureştenii care s-au săturat de bătaia de joc din ultimii patru ani de zile, de toţi bucureştenii care-şi doresc cu adevărat să trăiască într-o capitală europeană, cu servicii de calitate, în care să fie respectaţi şi în care să aibă şansa de a reuşi în viaţă, îi rog, fac apel la toţi bucureşteni să fie activi în această campanie, să se mobilizeze, să-i convinfă pe cei nehotărâţi, astfel încât pe data de 27 septembrie să eliberăm Bucureştiul, pe data de 27 septembrie prin echipa condusă de Nicuşor Dan şi sprijinită de USR-PLUS şi de PNL să punem competenţa, bunul simţ, educaţia, priceperea, cinstea, la lucru pentru binele bucureştenilor", a declarat Ludovic Orban.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.