Preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale, Nicoleta Pauliuc, a afirmat că românii nu au altă alegere, când este vorba de valori liberale, decât PNL, deoarece nu au cum să voteze USR întrucât membrii acestui partid au adus ceartă şi imaturitate atunci când au fost la guvernare. Ea a declarat că românii nu au cum vota AUR deoarece nu îşi doresc o apropiere de Rusia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicoleta Pauliuc a declarat, vineri, la întâlnirea femeilor liberale din Regiunea Sud, că la guvernare PNL a adus responsabilitate şi stabilitate. 
 
“Dacă astăzi m-ar întreba cineva: dă-mi, Nicoleta, două definiţii ale perioadei de guvernare a Partidului Naţional Liberal, două cuvinte-cheie, imediat aş spune responsabilitate şi apoi stabilitate. În aceste condiţii geopolitice cu războaiele la fereastra noastră, Partidul Naţional Liberal a demonstrat maturitate şi a asigurat stabilitatea României. Mergeţi, dragile mele, şi le spuneţi românilor că Partidul Naţional Liberal, în această perioadă a lucrat, pentru cetăţenii ei. Mergeţi şi le spuneţi că am asigurat această stabilitate, chiar dacă la guvernare am fost cu un partid pe care de multe ori în campaniile liberale îi atacam şi spuneam că nu susţin sau nu au aceleaşi valori ca şi noi, dar noi trebuie să ne apărăm identitatea”, a afirmat Nicoleta Pauliuc.
 
Ea a adăugat că românii nu au altă opţiune când este vorba de valori liberale decât PNL. 
 
“Românii nu au altă alegere, atunci când vorbim de valori liberale, decât Partidul Naţional Liberal. N-au cum să voteze USR pentru că au demonstrat ce sunt sau ce au adus în momentul în care au fost în guvernare: ceartă şi imaturitate. Nu au cum să voteze AUR pentru că România a votat şi, aş spune eu, două decizii importante istorice după 1989: faptul că suntem astăzi în Uniunea Europeană şi faptul că suntem astăzi în alianţa politico-militară NATO. Deci România trebuie să rămână în Uniunea Europeană şi trebuie să rămână în NATO şi din acest motiv AUR nu are cum să câştige voturile românilor, pentru că românii nu îşi doresc o apropiere de Rusia”, a mai afirmat Pauliuc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.