Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a anunţat, luni, în cadrul unei mese rotunde, că grupul parlamentar PNL va depune în Parlament comisiile de specialitate, grupul Partidului Naţional Liberal depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10 % a concediilor medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în Parlament şi comisiile de specialitate, Comisia de buget finanţe şi Comisia de muncă, grupul Partidului Naţional Liberal depune un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10 % a concediilor medicale”, a spus Pauliuc în cadrul dezbaterii ”Cancerele în rândul femeilor - direcţii de acţiune pentru îmbunătăţirea prevenţiei, a diagnosticului precoce şi a accesului timpuriu la tratament”, cu prilejul Zilei Mondiale de Luptă împotriva Cancerului.

”Nu putem accepta ca în momentul în care un pacient oncologic se îmbolnăveşte, merge la tratament, concediul medical pe care statul i-l dă pentru susţinerea ca el să meargă mai departe şi să obţină victoria cu acest diagnostic, să fie impozitat”, a precizat senatoarea PNL.

Ea a mai spus că amendamentul vizează nu numai pacientul oncologic ci şi o serie de categorii, precum ”concediul de maternitate şi risc maternal, pentru îngrijirea copilului bolnav”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.