Fostul preşedinte al PNL Timiş şi fost primar al municipiului Tmişoara Nicolae Robu a reacţionat, după ce actualul lider interimar al liberalilor din Timiş, Alin Nica, a declarat că Robu s-a aflat în spatele scandalului din PNL Timişoara. Robu susţine că nu se coboară "la nivelul acestor personaje" care au făcut "irespirabilă" atmosfera în PNL. Robu afirmă că Nica l-a susţinut pe contracandidatul său, în timpul campaniei electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Reacţie la declaraţiile de mojic ale lui Alin Nica publicate în presa locală de astăzi. Nu cobor la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită, ce conduc acum - sper eu, doar până mâine! - Filiala Timiş a PNL. Este vorba despre Alin Nica, Dănuţ Groza şi Bogdan Ghelbere. Îmi asum vina de a fi fost tolerant cu ei timp de 4 ani, din 2016 până în 2020 când au încălcat nonstop statutul partidului şi, mai mult, de a-i fi promovat direct şi indirect în funcţiile din partid pe care le ocupă astăzi! Iar pe Alin Nica, inclusiv în funcţia administrativă de Preşedinte CJT, funcţie pe care, în acel context din septembrie 2020, cu contracandidaţii avuţi, ar fi câştigat-o, în postura de candidat PNL, absolut ORICINE (de fapt, cine ştia cine este Alin Nica în momentul votului?!)”, a scris Nicolae Robu, vineri, pe pagina sa de Facebook.
 
Nicolae Robu a arătat că, dacă la alegerile de sâmbătă va fi ales Alin Nica în funcţia de preşedinte al PNL Timiş, organizaţia va avea o soartă tristă.
 
"Stimaţi liberali timişeni, mâine, PNL Timiş este la răscruce. Dacă veţi vota continuitate cu Nica, Groza şi Ghelbere în frunte, PNL Timiş va avea o soartă tristă! Aceşti indivizi au făcut atmosfera în PNL Timiş irespirabilă! Ei sunt cauza circului penibil de la alegerile din organizaţia Timişoara, cu care nu numai Filiala Timiş a PNL s-a făcut de râs, ci întregul PNL a ajuns de râs, cum n-a mai fost niciun partid în România în toţi aceşti ani scurşi de la Revoluţie! Cine sunt, oare, “interlopii”?! Cei ce nu sunt lăsaţi să-şi exercite dreptul statutar la vot sau cei ce nu-i lasă?! Unde s-a mai întâmplat ca 320 de membri ai unei organizaţii, cu toate condiţiile îndeplinite, să nu fie lăsaţi să voteze, numai şi numai pentru că au o altă opţiune decât “conducerea”?! ”, a scris Robu.
 
Fostul edil a dezvăluit că Alin Nica, deşi s-a promovat alături de Nicolae Robu în campania electorală, l-a susţinut pe contracandidatul colegului său de partid.
 
"În încheiere, stimaţi liberali, vă aduc în premieră la cunoştinţă -n-am făcut-o până acum pentru că pentru mine lucrurile nu mai contează-, judecaţi şi dumneavoastră: Ce fel de om este acest Alin Nica, dacă a fost în stare ca, în timp ce eu îl promovam pe toate canalele, inclusiv prin mesh-urile în care m-am pozat alături de el, el să pună la cale materiale grafice împotriva mea, cu îndemnuri de a fi votat în cuplu cu el contracandidatul meu?! Un astfel de Preşedinte vreţi pentru PNL Timiş?! Eu încă sper că NU. De aceea, vă îndemn: Votaţi Sorin Munteanu sau Claudiu Chira!”, a mai scris Robu care a menţionat că, atunci când el era preşedinte al PNL Timiş, organizaţia a avut cele mai bune rezultate din întreaga sa existenţă şi asta fără vreo excludere din partid.
 
Preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica, unul dintre cei trei candidaţi pentru funcţia de preşedinte al filialei la alegerile care vor avea loc sâmbătă, şi-a cerut scuze public pentru scandalul de la PNL Timişoara şi a lansat un atac la adresa fostului primar al Timişoarei şi fost preşedinte al PNL Timiş Nicolae Robu. Nica a declarat că întreg scandalul a fost provocat de "fauna care a crescut în jurul fostului primar" şi că Nicolae Robu ar putea fi sancţionat, dacă se dovedeşte că a încălcat statutul partidului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.