Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat luni, despre solicitările venite dinspre unii lideri din PSD pentru schimbarea miniştrilor Popescu şi Bode, că este o chestiune pe care o negociază la nivelul conducerii coaliţiei şi ele nu fac decât deliciul acestor trimiteri într-o parte şi alta fără să aibă consistenţă. Întrebat dacă are încredere în PSD, Ciucă a afirmat că ”încrederea se clădeşte în timp, încrederea se clădeşte prin respect reciproc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre afirmaţiile unor social-democraţi privind schimbarea miniştrilor PNL Virgil Popescu şi Lucian Bode, preşedintele PNL nu a dorit să comenteze. ”Vă rog să acceptaţi să nu comentez ceva ce nu am văzut şi nici nu am auzit, sunt informaţii că...Probabil că acelaşi lucru se întâmplă şi din partea altor persoane, este o chestiune pe care o negociem la nivelul conducerii coaliţiei şi ele nu fac decât deliciul acestor trimiteri într-o parte şi alta fără să aibă consistenţă în ceea ce se întâmplă”.

Întrebat dacă are încredere în PSD, Ciucă a afirmat că ”încrederea se clădeşte în timp, încrederea se clădeşte prin respect reciproc”. 

”Atât timp cât am respectat tot ce ne-am asumat, cred că este momentul în care să recunoaştem că există şi o doză de încredere între noi, indiferent de context şi de discuţiile care au loc de o parte şi de alta”, a mai declarat Ciucă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.