Liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis colegilor, în şedinţa partidului, că decizia de comasare a alegerilor europarlamentare cu locale are ca motivaţie faptul că va putea să asigure o prezenţă cât mai mare la vot şi, în plus, va anula riscul creşterii curentelor extremiste. Ciucă a mai spus că prin comasare se va anula riscul creşterii curentelor extremiste şi va asigura stabilitatea politică, coerenţa actului de guvernare şi evitarea unei situaţii de degringoladă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a afirmat că o comasare a alegerilor europarlamentare şi locale va putea să asigure o prezenţa cât mai mare a cetăţenilor la vot, potrivit unor surse liberale. 

În plus, a spus liderul liberal, comasarea va anula riscul creşterii curentelor extremiste şi va asigura stabilitatea politică, coerenţa actului de guvernare şi evitarea unei situaţii de degringolada în condiţiile în care la graniţa României există un conflict care din păcate are un potenţial care vizează nu numai Ucraina, ci şi Republica Moldova.

”Am reusit ca în final sa venim cu o formulă agreata de comasare a alegerilor europarlamentare cu locale şi la liste comune la europarlamentare, care să permită continuitatea proiectelor noastre. Este un prim pas pentru o guvernare responsabilă după 2024”, a mai spus Ciucă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.