Premierul Nicolae Ciucă a declarat luni, ca reacţie la apelurile primarului Nicuşor Dan către Guvern pentru rezolvarea problemei termiei în Bucureşti, că Primăria Capitalei are în momentul de faţă o problemă pe care trebuie să o rezolve, şi că nu pot să dea bani de la buget doar pentru Primăria Capitalei şi pentru celelalte nu, astfel că rămâne să vină cu o decizie privind gradul de îndatorare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Capitalei are în momentul de faţă o problemă pe care trebuie să o rezolve. Modul în care Guvernul poate să intervină este fie să ridice plafonul de îndatorare, fie să dea bani de la buget. În momentul de faţă, nu putem să dăm bani de la buget doar pentru Primăria Capitalei şi pentru celelalte nu. Rămâne să venim cu o decizie privind gradul de îndatorare”, a declarat premierul Nicolocae Ciucă, întrebat dacă Primăria Capitală ar putea primi un ajutor pentru încălzire.

Premierul a spus despre situaţia altor primării care au rămas fără bani că ”vor analiza fiecare situaţia în parte”.

”Rectificarea bugetului se va face astfel încât să ne înscriem în deficit”, a mai spus şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.