Nicolae Ciucă a declarat, întrebat duminică la Parlament dacă îşi va depune candidatura pentru şefia PNL, că până în prezent nu a luat o decizie în acest sens şi încă analizează această posibilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Atunci când voi lua o decizie în acest sens, o voi face. Eu până în acest moment nu am luat o decizie. Doar ce s-au finalizat lucrările Consiliului Naţional”, a afirmat Nicolae Ciucă, chestionat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Acesta a mai spus că a participat la BPN şi Consiliul Naţional, fiind o ocazie să prezinte şi măsurile guvernamentale luate recent.

„Am avut posibilitatea să prezint tuturor membrilor modul în care se desfăşoară activitatea Executivului şi care sunt preocupările şi măsurile care au fost luate, astfel încât să luăm măsurile necesare pentru asigurarea tuturor celor necesare, astfel încât să depăşim criza preţurilor la energie, la gaze şi, desigur, să facem faţă provocărilor crizei de securitate generate de invazia forţelor ruse în Ucraina. Şi, de asemenea, tot ceea ce am reuşit să realizăm până în acest moment, astfel încât să putem să îndeplinim jaloanele şi ţintele din PNRR. De asemenea, să analizăm posibilităţile noastre, astfel încât să putem să beneficiem de flexibilizarea oferită de Comisie în ceea ce priveşte folosirea fondurilor europene pentru celelalte măsuri pe care Guvernul trebuie să le ia”, a completat Ciucă. 

Chestionat dacă concret îşi va depune candidatura, Ciucă a răspuns scurt: „Analizez”.

După demisia lui Florin Cîţu de la şefia PNL, BPN a votat ca Gheorghe Flutur să o preia interimar până la Congresul extraordinar al partidului din 10 aprilie. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.