Premierul Nicolae Ciucă declară că Guvernul continuă să lucreze la portofoliul de proiecte finanţate din fonduri europene pentru a ajunge la o rată de absorbţie de 95% până la sfârşitul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Astăzi este momentul potrivit să acţionăm şi să facem alegerile potrivite pentru un viitor prosper. Aceasta este esenţa mesajului pe care l-am transmis ieri, la Forumul Camerei de Comerţ Româno - Americană. Am vorbit despre investiţii ca fiind esenţiale pentru dezvoltarea economică a României şi am reconfirmat angajamentul de a reforma sistemul fiscal pentru a le sprijini. Totodată, am amintit de programul de digitalizare în valoare de 350 de milioane de euro, finanţat prin PNRR, destinat IMM-urilor pentru implementarea de tehnologii inovative”, transmite premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL. 
 
Şeful Executivului anunţă: ”Continuăm să lucrăm la portofoliul de proiecte finanţate din fonduri europene pentru a ajunge la o rată de absorbţie de 95% până la sfârşitul acestui an”.
 
”Susţinerea mediului de afaceri şi a investiţiilor orientate spre dezvoltare reprezintă priorităţi pentru Guvern, astfel că rămânem în dialog constant cu antreprenorii”, a mai spus premierul Ciucă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.