Preşedinele PNL, Nicolae Ciucă a afrimat sâmbătă, la Digi24, că cel mai greu şi mai greu a fost când s-a prăpădit tatăl său. Despre fiul său, el a arătat că a lipsit în cele mai importante momente ale vieţii lui. Ciucă a mai povestit că nepoata sa îi spune: ”Bunelul”. Despre soţia sa, liderul PNL a afirmat că anul acesta au sărbătorit 35 de ani de căsnicie şi 40 de ani de când s-au cunscut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liderul PNL a fost întrebat care a fost cel mai greu moment din viaţă. 
 
”Cel mai greu moment din viaţa mea am crezut că a fost când mi s-a prăpădit primul bunic, dar cel mai greu şi mai greu a fost când s-a părpădit tata”, a spus Ciucă.
 
Preşedintele PNL a mărturisit că îi este foarte dor de tatăl său. 
 
Despre ce îl împresionează foarte mult, Ciucă a spus că îl împresionează foarte mult tragedia oamenilor şi a copiilor care au potenţial şi nu îşi pot îndeplini visurile din cauza lipsurilor financiare. 
 
Despre ce îi lipseşte în viaţă, Ciucă a spus că va vorbi mereu despre fericirea din familie şi atâta vreme cât va fi acolo, nu îi lipseşte nimic. 
 
Despre sfaturile pe care le-a primit de la părinţi, Nicolae Ciucă a afirmat că tatăl său îi spunea: Faci ce vrei tu, dar să nu uiţi să fii om şi să faci bine în viaţă”. 
 
”Şi atunci când trăia, oriunde mă duceam, vorbea cu toată lumea, îl oprea toată lumea pentru că era o persoană foarte volubilă, foarte deschisă, ştia e toată lumea. 
 
Despre soţia sa, Nicolae Ciucă a spus că a cunoscut-o când era în liceul militar în anul 1983, pe 8 octombrie când a fost un spectacol la sala Polivalentă din Craiova.
 
”Atunci la spectacolul acela, în drum, după terminarea spectacolului, în drum spre liceu ne-am cunoscut”, a povestit Ciucă, arătând că el a fost cel care a făcut primul pas. 
 
Preşedintele PNL a mai afirmat că s-au căsătorit după 5 ani, iar anul acesta au sărbătorit 35 de ani de căsnicie şi 40 de ani de când s-au cunscut. El a spus că îi ia flori soţiei, pentru că le plac florile amândurora, şi în casă şi în curte. 
 
Despre fiul său, Ciucă a afirmat că din păcate meseria nu i-a permis să fi alături de al atât cât şi-ar fi dorit. 
 
”Am lipsit în cele mai importante momente ale vieţii lui, în sensul că nu eram acasă când a plecat în clasa întâi, nu eram acasă când a dat examenul de capacitate şi examenul la colegiul. (..) În schimb am căutat să compensez prin calitatea timpului pe care l-am petrecut împreună”, a afirmat Ciucă, adăugând că nu i-a reproşat niciodată acest lucru.
 
Ciucă a mai spus că fiul său a moştenit de la el o pasiune pe care o duce mai departe, pescuitul.
 
”Îi spun de câte ori se mai duce zic dacă prinzi bibani la dimensiunea de reţinere adu şi tu, să facem o saramură de biban că n-am mai mâncat din copilărie”, a spus Ciucă. 

Nicolae Ciucă a vorbit şi despre nepoatele sale, de 3 ani şi 9 luni şi 7 luni şi a arătat că celei mari îi refuză un singur lucru, şi anume accesul la tabletă. telefon

”În rest, când sunt cu ele sunt ca un copil. (..) Ce zice îi fac, vrea să-I facă un fel de iglu, dacă vrea să se ducă să vadă căluţii, o duc să vadă căluţii. 

Liderul PNL a mai spus că nepoatele îl strigă: ”Bunelul!”. 

”Soţiei îi zice pe nume, când îmi zice bunelul îmi dau seama că sunt singurul respectat în familie”, a glumit Ciucă.  

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.