Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, la Parlament, înainte de şedinţa conducerii partidului, despre primarul din Alba Iulia, că nu este un nou transfer şi este o revenire” şi i-a urat: Bine aţi venit acasă!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la sosirea la şedinţa PNL, despre primarul din Alba Iulia, că ”nu este un nou transfer şi este o revenire”. 

Primarul din Alba Iulia a afirmat că împreună cu preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, cu deputatul Florin Roman şi mulţi alţii care au contribuit la dezvoltarea judeţului, precum şi fostul primar şi europarlamentar Mircea Hava, vor continua dezvoltarea.

”Sunt convins că judeţul Alba va rămâne un judeţ de dreapta”, a spus primarul Gabriel Pleşa, el precizând că este un exemplu de bune practici. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a spus primarului: ”Bine aţi venit acasă!”.

”Faptele dumnealor arată tot ceea ce au reuşit să realizeze”, a mai spus Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.