Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru afirmă, marţi, că sistemul medical din România e un sac fără fund şi, dacă nu vom efectua urgent unele modificări, nu vom obţine nimic. ”Trebuie să răsplătim munca, performanţa şi atunci vom avea şi un pacient mulţumit”, a afirmat Tătaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spuneam, la un moment dat, că sistemul medical din România e un sac fără fund…Dacă nu vom efectua urgent unele modificări, nu vom obţine nimic! S-a discutat mult, chiar în contradictoriu, despre serviciile din sistemul privat sau public de sănătate, în condiţiile în care singura idee era să creştem confortul sau profesionalismul pe care îl găsim într-o parte şi în cealaltă nu, precum şi managementul pe care trebuie să îl impunem în urmărirea unui pacient”, a scris, marţi, pe Facebook, Nelu Tătaru.  

Fostul ministru al Sănătăţii afirmă că se merge şi din inerţia în care specialistul nu e plătit pe performanţă, ci are un salariu pe lună.  

”Trebuie să răsplătim munca, performanţa, şi atunci vom avea şi un pacient mulţumit”, a mai scris fostul ministru.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.