Fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei Neculai Onţanu vrea încă un mandat la primărie, el urmând să candideze din partea Partidului ADER, al cărui membru fondator este.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Candidez pentru că Sectorul 2 al Capitalei a fost lăsat în paragină. Merg pe stradă şi mă roagă oamenii să mă întorc, pentru că actuala administraţie şi-a bătut joc de locuitorii Sectorului 2 al Capitalei. De la salubrizare, până la investiţii, edilii actuali nu au făcut nimic. Când voi reveni la Primarie, primul lucru pe care il propun va fi anularea taxei de habitat, o aberaţie din punctul meu de vedere. Al doilea lucru va fi să propun continuarea proiectelor de infrastructură lăsate de mine şi neterminate de actuala administraţie. Pasaje rutiere, reabilitarea şcoliilor şi continuarea anveloparii blocurilor", a declarat Neculai Onţanu la lansarea candidaturii.
 
”În urma multor analize şi frămîntări, împreună cu toată Organizaţia Partidului ADER din Sectorul 2 am ajuns la concluzia că această funcţie trebuie să revină unei persoane care a dovedit că are calităţile unui bun conducător şi a unui gospodar. I-am cerut repetat şi insistent să accepte această nominalizare domnului Neculai Onţanu, pe care l-am asigurat că are toată susţinerea noastră şi a locuitorilor Sectorului 2”, anunţă un comunicat ADER.
 
Potrivit comunicatului, Onţanu este susţinut pentru Primăria sectorului 2 pentru că are o bună experienţă administrativă.
”În perioada 1994 - 1996 a fost expert parlamentar, în perioada 1996 - 2000 a fost Consilier General al Consiliului General al Municipiului Bucureşti după care Primar al sectorului 2. Este cunoscut ca un om serios, harnic şi apropiat de oameni, care îşi respectă cuvântul şi respectă oamenii”, afirmă colegii săi de partid.

Neculai Onţanu, care a fost timp de 4 mandate primar al sectorului 2, a fost membru al Partidului Socialist al Muncii, apoi al PSD şi apoi al UNPR.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.