Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, că mitingul organizat de social-democraţi sâmbătă ar putea dura în jur de o oră şi jumătate, iar în această săptămână se poartă discuţii cu Poliţia Capitalei şi cu Jandarmeria pentru a stabili care sunt soluţiile cele mai bune pentru desfăşurarea mitingului, astfel încât acesta să deranjeze cât mai puţin populaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Probabil că va ţine în jur de o oră şi jumătate şi noi ne organizăm în aşa fel încât un număr foarte important de colegi de-ai noştri să poată să ajungă în timp util la miting”, a spus Marian Neacşu.

Neacşu a mai spus că în săptămâna aceasta urmează să discute cu Poliţia Capitalei şi cu Jandarmeria pentru a stabili care sunt soluţiile cele mai bune pentru desfăşurarea mitingului.

“Urmează toată săptămâna aceasta să avem întâlniri cu Poliţia Capitalei, cu Jandarmeria, cu Poliţia Generală, ca să stabilim care sunt cele mai bune soluţii pentru a putea ajunge în timp util să ne desfăşurăm evenimentul şi să deranjăm cât mai puţin populaţia Bucureştiului”, a mai explicat el.

Mitingul anunţat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei, şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept, a afirmat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderul partidului, Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.