Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a declarat miercuri că nu vrea să candideze la alegerile europarlamentare şi că doreşte să rămână alături de echipa guvernamentală, în funcţia de ministru, pentru a-şi continua proiectele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Familiei a declarat în emisiunea Insider Electoral de la Prima News că nu doreşte să fie pe lista pentru europarlamentare ci vrea să aibă continuitate în funcţia de ministru.

”Eu îmi doresc să rămân alături de echipa guvernamentală, am primit această sarcină şi pentru a reuşi să faci mai multe lucruri bune pentru un domeniu trebuie să ai şi continuitate. Fiecare schimbare de ministru înseamnă o perioadă de stagnare în instituţie, perioadă în care ai fi putut face mai multe proiecte”, a spus Intotero.

Despre candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, Intotero a spus că aceasta a fost un foarte bun primar şi faptul că îşi doreşte acest lucru o bucură.

”Susţin candidatura oricărei femei, deocamdată cum a spus preşedintele Ciolacu, o decizie fermă privind fiecare reşedinţă de judeţ se va lua în perioada următoare şi din partea noastră, a PSD, s-a făcut referire numai la numele Gabrielei Firea”, a completat Intotero.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.