Lideru, Pro România Victor Ponta i-a transmis lui Ludovic Orban de la tribuna Parlamentului, că el s-a operat de picior, nu a fost la o cură de dezalcolizare,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Un singur lucru, dragă Ludovic, să ştii că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcolizare, pentru că acelea sunt toate private şi  acele clinici de dezalcoolizare de azi începând le puteţi plăti din bani publici. Succes”", a spus Ponta în finalul discursului.
 
"După răcnetele uşor isterice de la început, cred că putem vorbi raţional despre ce avem de făcut azi aici. E bine să înţelegeţi că nu mai avem nicio legătură cu alegerea în două tururi a primarilor", a declarat Ponta, referindu-se la tonul ridicat al discursului premierului.
 
El a adăugat că nu a votat Guvernul Orban.
 
"Nu am votat acest guvern în noiembrie, ştiam că domnul Orban mai mult decât să se înţeleagă cu domnul Iordache să facă o şosea prin munte de 300 de milioane nu e în stare. După trei luni văd că aţi ajuns cu toţi la aceeaşi concluzie şi văd că e o înţelegere să pice acest guvern. Foarte bine, doar cei cei de la USR nu şi-au dat încă seama", a susţinut Ponta.
 
El a spus că nu vrea să se implice în probleme legate de "această înţelegere să scape PNL-ul de Orban cu ajutorul PSD-ul".
 
Ponta a subliniat că a fost convins să voteze moţiunea după adoptarea OUG în domeniul sănătăţii.
 
”Există o singură explicaţie: le era frică că nu trece moţiunea şi au vrut să ne convingă. Pe mine m-au convins. Votez moţiunea”, a anunţat Victor Ponta.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.