Deputatul PNL Florin Roman a reluat, miercuri, în cadrul dezbaterilor din plenul Parlamentului, moţiunea de cenzură şi pe iniţiatorii acesteia, numindu-i "reprezentanţii lui Stalin şi ai lui Troţki". "Cred că se zvârcoleşte Dragnea, să scheme SMURDUL, cred că i se face rău când vede cum invocaţi Comisia de la Veneţia.Voi să invocaţi Comisia de la Veneţia e ca şi cum ar vorbi necuratul de apă sfinţită", le-a spus Roman social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"V-am bătut la europarlamentare şi la prezidenţiale, o să vă batem şi la locale, atunci, dragi români, veţi spune că aţi curăţat corpul de ciuma roşie”, a spus liderul deputaţilor PNL.
 
El i-a criticat pe reprezentanţii PSD pentru că invocă Comisia de la Veneţia.
 
"Cred că se zvârcoleşte Dragnea, să cheme SMURDUL, cred că i se face rău când vede cum invocaţi Comisia de la Veneţia. Voi să invocaţi Comisia de la Veneţia e ca şi cum ar vorbi necuratul de apă sfinţită. (...) Voi aţi schimbat regulile în timpul jocului. În 2014, prin Ordonanţa 55.. apropo, de la beţie cred că-ţi mai revii, din prostie şi din lipsă de caracter niciodată - aţi legalizat traseismul a 500 de primari. În 45 de zile i-aţi mutat din stânga în dreapta şi dvs. veniţi să vorbiţi despre ceea ce înseamnă democraţie!”, a afirmat Florin Roman.
 
Acesta a continuat ironiile la adresa PSD.
 
"Cine a stat cinci ani la ruşi nu poate gândi la Bush. În cazul dvs. să vă cerem să înţelegeţi sănătatea e o utopie! Vă mai spun un singur lucru: tic - tac. E rândul nostru. I-aţi promis lui Dragnea că mergeţi cu el până la capăt. Mai mergeţi cu el până la capăt? Înseamnă că sunteţi laşi, că v-aţi trădat liderul, aşa cum aţi făcut-o de fiecare dată”, a mai spus Florin Roman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.