Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat duminică, la un miting social-democrat care avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov şi la care au participat mai mulţi miniştri ai partidului, că PSD este singurul partid românesc, singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, care a participat duminică, împreună cu mai mulţi miniştri ai Cabinetului Dăncilă, la mitin, a afirmat că a fost inspirat de un banner pe care era semnul hashtag să-şi dorească să "insiste" pentru a produce o schimbare importantă în România. În piaţă s-a aflat şi un grup de protestatari, aceştia huiduind scandând "PSD - Ciuma roşie, Hoţilor!". Un bărbat a fost agresat duminică, la finalul manifestării PSD din Piaţa Sfatului din municipiul Braşov. Agresorul este căutat de oamenii legii pentru a fi tras la răspundere. Victima nu doreşte să depună plângere, potrivit jandrmilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Teodorovici: Eu o să fiu #Insist! Este multă minciună astăzi în spaţiul public, multă denigrare şi dezinformare
CITEȘTE ȘI Braşov: Un bărbat a fost agresat la finalul manifestării PSD din Piaţa Sfatului. Agresorul este căutat

"PSD este singurul partid românesc, nu este ca celelalte. Este singurul partid nefinanţat din străinătate, format din oameni normali. Nu uitaţi până după alegeri, suntem singurul partid care se bate pentru România. Suntem singurul partid care îi poate învinge pe ăştia cu sistemul lor toxic. Am venit la Braşov ca să dăm acest semnal”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Printre miniştrii prezenţi s-au mai aflat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, precum şi alţi miniştri şi lideri ai partidului, însă nu şi preşedintele acestuia Liviu Dragnea. Aceştia se află la Braşov pentru a participa la alegerile care au loc în organizaţia locală.

Conform newsbv.ro, în zonă s-au aflat şi jandarmi, pentru că în Paiţa Sfatului s-auu adunat şi protestatari anti-PSD, cre au scandat şi au huiduit.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.