Liberalul Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, a declarat sâmbătă, în Consiliul Naţional de Coordonare, că habar nu are ce au modificat liderii la Statutul partidului, dar „indiferent de modificări”, el va rămâne membru PNL. Acesta a ţinut să precizeze că, fără primari, PNL este „zero”, în condiţiile în care edilii „se bat”, iar tot ei „şi-o iau din toate poziţiile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă salut pe cei care v-aţi bătut în campanie. Pentru mine există oamenii care s-au bătut. La Alba s-a câştigat, s-a făcut ceva în plus. Să fii şef trebuie să ai responsabilitate, să arăţi că poţi să faci ceva. Habar nu am ce o să modificaţi la Statut, eu rămân membru PNL indiferent de modificări. Cred că era bine să avem câte o foicită ca să ştim ce modificăm la statut.”, a afirmat Hava, spunând că aude ”tot felul de zvonuri” că liderii de organizaţii judeţene nu vor avea voie să candideze la funcţiile de conducere la nivel central.

Liberalul a ţinut să precizeze că, fără primari, PNL este „zero”, în condiţiile în care edilii „se bat”, iar tot ei „şi-o iau din toate poziţiile”.

„Fără ei (primari – n.r.) partidul este zero. Ei se bat, ei o şi iau din toate poziţiile. De unde salarii? Din pensia dumneavoastră domnilor parlamentari, că nu am văzut unul care să meargă la notar şi să spună că nu vrea pensia. De ce sunteţi ipocriţi?”, a afirmat liberalul.

În încheiere, el a precizat că vrea un partid puternic, deoarece preşedintele Klaus Iohannis nu poate să aibă un parteneriat cu un partid „care se bâlbâie”.

„Ori suntem curajoşi, ori să mergem să ne vedem de treabă. Vreau un partid puternic pentru că avem un parteneriat cu un preşedinte puternic, domnul Klaus Iohannis. Niciodată un preşedinte ca Iohannis nu poate să aibă un parteneriat cu un partid care se bâlbâie”, a conchis Mircea Hava. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.