Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat luni, la intrarea în şedinţa conducerii PNL, despre moţiunea simplă depusă de USR la adresa sa şi care se va dezbate astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, că nu are niciun fel de emoţii pentru că se află într-o coaliţie în care se respectă cu toţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat dacă are emoţii în ziua în care se dezbate moţiunea simplă prin care i se cere demiterea, Virgil Popescu a spus: "Nu, chiar nu am nicio emoţie. Suntem într-o coaliţie şi cred că într-o coaliţie ne respectăm". 
 
Virgil Popescu s-a declarat ”convins” că social-democraţii vor vota împotriva moţiunii simple, care va fi dezbătută luni în Camera Deputaţilor.
 
Despre recalcularea facturilor la energie electrică şi gaze, Virgil Popescu a spus că va avea loc o întâlnire cu mai mulţi miniştri, la Guvern, pe acest subiect. 
 
”Am fost astăzi convocat la Guvern pentru o întâlnire cu mai mulţi colegi miniştri, o să vedem ce discutăm acolo. (..) Dumneavoastră aţi văzut o recalculare la Enel. Haideţi să vedem ce se întâmplă şi la alte companii. Eu am văzut un anunţ de presă al Enel, nu generalizaţi ce înseamnă Enel. Eu am văzut recalculări de facturi tăiate la jumătate", a spus Virgil Popescu.
 

Moţiunea simplă depusă de deputaţi USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, va fi dezbătută luni după-amiază, în timp ce votul ar urma să fie dat miercuri. Principala acuzaţie adusă lui Popescu este aceea că gestionarea crizei facturilor la energie este un "dezastru".

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.