Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă, referitor la ordonanţa de urgenţă anunţată de Eugen Teodorovici, că "probabil" va fi introdusă pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de Guvern. "E un atribut al oricărui ministru să ceară, orice act normativ pe care îl consideră important, să ceară pe ordinea suplimentară. Probabil că va fi cerut", spune el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Guvernul se reuneşte joi în şedinţă, prima după ce preşedintele Klaus Iohannis şi-a anunţat intenţia de a participa la şedinţele Executivului; Administraţia Prezidenţială nu a făcut încă un anunţ oficial legat de programul şefului statului

Întrebat, joi, dacă în şedinţa de Guvern va intra şi ordonanţa propusă de Eugen Teodorovici, ministrul Marius Budăi a răspuns: "Probabil că da".

Întrebat dacă ea va fi introdusă pe ordinea de zi suplimentară, Budăi a afirmat: "Sigur, e un atribut al oricărui ministru să ceară, orice act normativ pe care îl consideră important, să ceară pe ordinea suplimentară. Probabil că va fi cerut".

Ministrul Muncii a mai fost întrebat dacă prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis la şedinţa de Guvern va influenţa decizia în legătură cu modificările aduse Codului fiscal.

"Eu cred doar că tot ce avem de făcut vom face şi vom implementa spre binele României", a replicat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.