Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a distribuit pe pagina sa personală de Facebook un clip video în care mai mulţi protestatari din Venezuela sunt alungaţi de forţele de ordine folosind tunurile cu apă. Unii simpatizanţi PSD au lăsat mesaje la postarea ministrului, spunând că astfel ar trebui să procedeze şi jandarmii cu protestatarii din Piaţa Victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clipul video distribuit de Lia Olguţa Vasilescu surprinde nişte protestatari din Venezuela dotaţi cu scuturi şi căşti de protecţie, care aruncă cu pietre în forţele de ordine. Protestatarii sunt doborâţi violent de autorităţi cu tunurile cu apă sub presiune mare, dar şi gaze lacrimogene.

Internauţii, simpatizanţi ai social-democraţilor au lăsat câteva zeci de comentarii la postarea ministrului, spunând că de aşa ceva este nevoie şi în România şi în acest mod ar trebui să acţioneze şi jandarmii împotriva protestatarilor din Piaţa Victoriei.

Postarea minsitrului vine în contextul protestelor antiguvernamentale din ultimele zile.

Duminică seară, peste 10.000 de oameni, între care şi filosoful Mihai Şora, au protestat în Piaţa Victoriei din Capitală. La ora 21.00, oamenii au aprins lanternele telefoanelor mobile şi au cântat imnul naţional. Ei au scandat apoi ”România, trezeşte-te!”. Proteste similare au avut loc şi în mai multe oraşe din ţară, printre care Sibiu, Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov şi Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.