Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este în concediu joi, vineri şi luni, după ce interviurile pentru desemnarea candidaţilor României la postul de procuror european au fost reprogramate. De asemenea, şedinţa plenului CSM programată joi a fost amânată întrucât nu s-a întrunit cvorumul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Ministerului Justiţiei, ministrul Tudorel Toader se află în concediu joi, vineri şi luni, 25 martie.

De altfel, şedinţa de joi a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, la care ar fi urmat să participe şi ministrul Justiţiei, s-a amânat, "având în vedere imposibilitatea întrunirii cvorumului necesar desfăşurării şedinţei".

Totodată, interviurile pentru desemnarea candidaţilor României la postul de procuror european au fost reprogramate, anunţa, miercuri, Ministerul Justiţiei. Cinci magistraţi şi-au depus candidatura pentru a ocupa funcţia de procuror european din partea României, între aceştia fiind şi fostul procuror-şef al DIICOT Daniel Horodniceanu, dar şi Marius Bulancea, procuror-şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

"Vă aducem la cunoştinţă faptul că interviul programat pentru data de 22 martie 2019 pentru selecţia candidaţilor desemnaţi în numele României pentru funcţia de procuror european, va fi reprogramat la o dată ulterioară ce urmează a fi anunţată pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei", a transmis ministerul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.