Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu va participa la mitingul PSD din Capitală, care va avea loc sâmbătă seară, urmând să fie prezent la Iaşi în weekend. Ministrul a declarat că la mitingul organizat de PSD ”participanţii probabil vor fi cei care doresc să participe, cei care sunt solicitaţi să participe”, arătând că el are alt program.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Tudorel Toader a fost întrebat, vineri, de jurnaliştii din Arad, unde s-a aflat pentru a participa la un eveniment, dacă va merge la mitingul PSD programat pentru sâmbătă seară în Capitală, declarând că are alt program.

”Bună întebare! PSD organizează miting, dar participanţii probabil vor fi cei care doresc să participe, cei care sunt solicitaţi să participe, cei care... Eu mâine (sâmbătă – n.r.) voi fi la Facultatea de Drept din Iaşi, unde îmi continui şi îmi desfăşor activităţile de profesor pe de o parte, activităţile de rector suspendat al universităţii pe de altă parte. Prin urmare, cred că am răspuns”, a declarat ministrul.

Toader a precizat că va fi prezent în Iaşi sâmbătă şi duminică.

Mitingul PSD va avea loc sâmbătă de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei, şi va avea ca temă apărarea democraţiei şi a statului de drept.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.