Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, va fi audiat în comisia de buget a Senatului în legătură cu rectificarea bugetară pe care a propus-o săptămâna trecută, dar şi pe tema situaţiei finanţelor publice, a anunţat marţi senatorul PNL Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi în Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat am cerut audierea Prim-Ministrului Tudose în legatură cu informaţiile contradictorii apărute în spaţiul public despre rectificarea bugetară şi situaţia finanţelor publice în 2017. Comisia a aprobat audierea lui Ionuţ Mişa. Este bine şi aşa. Ionuţ Mişa este chemat să prezinte toate datele care stau la baza acestei rectificări, zilele următoare. Astfel, orice nelămuriri în spaţiul public despre această rectificare şi despre banii care există sau nu acum la buget vor dispărea”, a scris Florin Cîţu pe Facebook. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.