Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat că biroul permanent al forului legislativ a aprobat ca la începutul programului de plen de marţi să aibă loc „Ora Guvernului” unde este invitat ministrul Energiei Virgil Popescu, solicitarea fiind făcut de către grupul parlamentar al AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost depusă o solicitare a partidului AUR privitoare la Ora Guvernului în care se cere participarea domnnului ministru al Energiei Virgil Popescu. Biroul permanent a hotărât că Ora Guvernului se va desfăşura marţi, la începutul programului de plen de marţi. Deocamdată nu ştim nimic despre moţiunea de cenzură”, a afirmat Ludovic Orban miercuri la Parlament. 

„Tema dezbaterilor politice este reprezentată de lămurirea viitorului mineritului de cărbune şi uraniu în România şi apariţia de companii private în Planul Naţional de Rezilienţă şi Redresare trimis Comisiei Europene”, arată documentul aprobat de către Biroul permanent al Camerei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.