Ministrul Economiei Virgil Popescu deschide lista PNL Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor. iar vicepreşedintele Organizaţiei de Femei Stela Firu este cap de listă la Senat, pe celelelate poziţii regăsindu-se membri ai forurilor de conducere liberale din judeţ, precum preşedintele PNL Drobeta Turnu Severin, doi vicepreşedinţi şi secretarul general al filialei judeţene, coordonatorul Departamentului online, doi vicepreşedinţi ai Organizaţiei de Tineret şi preşedintele Organizaţiei de Femei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membrii Comitetului Director Judeţean s-au reunit în şedinţă pentru a decide lista candidaţilor susţinuţi de echipa PNL Mehedinţi la alegerile parlamentare din luna decembrie, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi. Lista ar urma să fie validată în BPN, într-o şedinţă programată să se desfăşoare online duminică, de la ora 18:00.

SENAT:

1. Firu Stela  (medic) –  vicepreşedinte OFL

2. Cîrjan Daniel (jurist) – preşedintele PNL Drobeta Turnu Severin

3. Manţog Valeriu (inginer)  – vicepreşedinte PNL Mehedinţi

4. Degeratu Silvius (IT&C) – coordonator departament Online PNL Mehedinţi

CAMERA DEPUTAŢILOR:

1. Popescu Virgil (inginer) – preşedintele PNL Mehedinţi

2. Mărculescu Dumitru (jurist) – secretar general PNL Mehedinţi

3. Udrişte Alin (economist)  – Vicepreşedinte PNL Mehedinţi

4. Marcoci Alexandru (analist teritorial)  – Vicepreşedinte TNL

5. Şurcă Daniela (Asistentă medicală)  – Preşedinte OFL Mehedinţi

6.Ţigănele Marius (economist) – Vicepreşedinte TNL Mehedinţi

”Vreau să îi asigur pe mehedinţeni că vom continua să ne punem în slujba oamenilor şi a comunităţilor toată cunoaşterea, munca şi energia pentru a continua dezvoltarea judeţului nostru. Dezvoltăm România, dezvoltăm Mehedinţiul. Ne dorim să ne dezvoltăm mai mult, să nu mai fim un judeţ de la coadă. Pentru că judeţul nostru are un mare potenţial. Şi prin multe proiecte pe care le-am demarat sau pe care am de gând să le demarez, alături de echipa PNL Mehedinţi, am demonstrat că se poate, dacă îţi doreşti cu adevărat. Alături de mine am o echipă bine pregătită, aleşi locali care au demonstrat ce înseamnă administraţii liberale de succes, iar colegii care vor candida alături de mine pe lista PNL Mehedinţi sunt pregătiţi să îşi dedice toată energia, ca împreună, să punem umărul la dezvoltarea judeţului Mehedinţi. Suntem gata să ne punem toate resursele la treabă pentru ca judeţul nostru să facă saltul de la un ţinut sărac şi ignorat ani de zile, la unul în care oamenii pot trăi viaţa pe care şi-o doresc”,  a declarat preşedintele PNL Mehedinţi Virgil Popescu, care deţine deja un mandate de deputat, obţinut în alegerile din 2016.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.