Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a avut duminică o postare ironică pe Facebook la adresa companiei Tarom, singura care, spune el, nu a aterizat la Timişoara din cauza ceţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Când e ceaţă la Timişoara şi singura companie care nu poate ateriza e Taromul... În semn de respect, ar putea să nu mai aterizeze nici Lufthansa, nici Wizz...mă gândesc”, a scris Fifor.
 
Social- democratul se întreabă de ce a fost trimisă o aeronavă de la Bucureşti, dacă se ştia că nu va putea ateriza.
 
”În semn de respect pentru toţi piloţii, însoţitorii de zbor, personalul de la sol, profesionişti adevăraţi ai Companiei, oameni care se străduiesc din greu, pun şi eu nişte întrebari... De ce a fost trimisă aeronava de la Bucureşti dacă se ştia că nu va putea ateriza? Pentru că se ştia care sunt condiţiile meteo la Timişoara şi se ştie şi de ce nu a putut ateriza (asta ca să nu creadă cineva că nu ştim exact de ce). Cine suportă costurile acestei întârzieri şi disconfortul pasagerilor? Îşi asumă cei care au planificat zborul? Ar mai fi nişte întrebări, dar le păstrez pentru tura următoare”, a scris Mihai Fifor.
 
Ulterior, Fifor a mai scris că ceaţa s-a ridicat la 500 de metri şi pentru a ateriza avionul, ceaţa ar trebui să se ridice la 550 metri. Apoi, Fifor a anunţat că avionul a sosit după două ore.
 
Pentru judeţul Timiş a fost emisă, duminică, încă de la ora 10.00, o avertizare de ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 metri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.