Primarul municipiului Iaşi, MIhai Chirica, este infectat cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de către edil, pe pagina de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetăţenii mei, vreau să vă anunţ că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus. Vă anunţ că m-am izolat , ma simt normal şi că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialişti pentru a ţine boala sub control”, a scris Chirica, vineri, pe Facebook.
 
Acesta anunţă că va reveni la muncă după ce medicii vor considera că s-a vindecat.
 
”Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuţiile de primar cu care ma voi consulta permanent. Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili şi solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toţi”, a mai scris Chirica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.