Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au postat pe Facebook mesaje înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD care ar urma să decidă prezindeţiabilul partidului, primul îndemnând la un vot în care să triumfe adevărul, nu ipocrizia, iar cel de-al doilea, ironizând sondajul care va fi prezentat la CEx.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Probabil ultimul meu mesaj către un CEX PSD...Să ţinem cont, să nu uităm niciodată că oamenii care ne votează nu vor doar pâine, ei nu sunt doar un mare stomac... Sunt oameni demni, cu coloană vertebrală, care vor pâine, cum vrem cu toţii, dar care nu sunt dispuşi să se târască pentru a primi acea pâine! La aproape 30 de ani de la Revoluţie, ce vă rog eu astăzi, indiferent cum votaţi, este să votaţi astfel încât să triumfe adevărul, nu ipocrizia! Să triumfe curajul, nu frica!

Să triumfe vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată! Să triumfe dreptatea, nu injustiţia şi, mai mult decât orice, să triumfe România, nu „Românica”! Votaţi pentru România, oameni liberi! Fie să fim! Vă mulţumesc!”, a scris Pleşoianu, care şi-a anunîat deja decizia de a candida pentru Cotroceni.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, care a pierdut funcţia în faţa lui Mihai Fifor, esate ironic la adresa şedinţei conducerii PSD şi a sondajului care ar urma să fie prezentat, pentru desemnarea prezidenţiabilului social-democraţilor.

”Mâine e ziua cea mai importantā din istorie! Misterul va dispārea cu totul. Secretul va fi, in sfârsit, cunoscut! Si toatā lumea va avea un şoc! La Cex-ul de mâine urmeazā sa fie prezentat sondajul lui Pieleanu. Sunteti pregātiti pentru asta? Eu nu cred..”, a scris luni pe Facebook Codrin Ştefănescu, un susţinător al lui Pleşoianu.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, marţi, pe ordinea de zi aflându-se desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale. Anterior, social-democraţii au respins varianta susţinerii lui Călin Popescu Tăriceanu. Întâlnirea informală pe care liderul PSD, Viorica Dăncilă, a avut-o cu preşedinţii ALDE şi Pro România nu s-a finalizat cu o decizie de susţinere a unui candidat comun.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.