Preşedintele Senatului Teodor Meleşcanu a declarat miercuri că până la publicarea în Monitorul Oficial, partea l a hotărârii CCR privind neconstituţionalitatea alegerii sale în funcţie, îşi asumă în continuare prerogativele pe care le are, iar după publicare, vor avea loc ”consultările politice necesare pentru a găsi cea mai bună soluţie în acest caz”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Până la publicarea în Monitorul Oficial, partea l, eu îmi asum în continuare prerogativele pe care le am. După publicare, vom face consultările politice necesare pentru a găsi cea mai bună soluţie în acest caz”, a declarat Meleşcanu, referindu-se la decizia CCR. 
 
Întrebat dacă ia în calcul să candideze din nou la această funcţie, a răspuns: ”Asta va trebui să vedem după ce publică în Monitorul Oficial. Sigur o să avem consultări, o să vedem, toate posibilităţile sunt deschise”.
El consideră că nu are ce să-şi reproşeze în kegătură cu situaţia creată.
 
”Nu numai că nu am ce să-mi reproşez, dar avem argumente foarte solide care au fost depuse în faţa Curţii Constituţionale. Este problema judecătorilor şi dreptul lor la liberă alegere, faptul că nu a fost unanimitate, dovedeşte că au existat şi alte puncte de vedere”, a afirmat Meleşcanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.