Chirurgul braşovean Dan Grigorescu, candidat independent pentru un mandat în Consiliul Local Braşov, reclamă faptul că, în noaptea de joi spre vineri, i-au fost furate două dintre cele trei prelate care compun corturile în care cei care îi susţin candidatura pot semna în favoarea acesteia. Medicul cataloghează gestul drept unul „jenant” şi se întreabă, retoric: „Să te lupţi imoral ( şi ilegal!) cu un amărât de candidat independent, asta ce-o ascunde oare?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Eram în pauza de masă când am fost sunat de un prieten ca să îmi spună că la unul din cele patru corturi de promovare electorală (pe care mi le-am putut permite financiar) au fost furate azi-noapte două dintre cele trei feţe. Probabil că nu au avut timp pentru al treilea!”, scrie, vineri, pe Facebook, chirurgul Dan Grigorescu, unul dintre cei mai cunoscuţi medici din judeţul Braşov, care doreşte că candideze independent pentru un mandat în Consiliul Local Braşov.
 
Grigorescu cataloghează furtul drept un gest „jenant”.
 
„Să te lupţi imoral ( şi ilegal!) cu un amărât de candidat independent, asta ce-o ascunde oare? Frică? Enervare? Iarăşi frică? Oricum, să vă fie ruşine! Oricum, dacă izbutesc să adun semnăturile necesare validării candidaturii, NE VEDEM LA URNE, vitejilor!”, mai scrie medicul. 
 
Acesta anunţă că a comandat altele feţe pentru corturi. 
 
Dan Grigorescu este şef al Secţiei de Chirurgie plastică şi reconstructivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov şi a anunţat, la finalul lunii martie, că doreşte să obţină ca independent, un mandat în Consiliul Local. Pentru a-şi putea depune candidatura, el are nevoie de aproape 3000 de semnături. Grigorescu spune că „obiectivul major” pe care şi l-a propus, dacă obţine un mandat de consilier, este începerea cât mai curând posibil a construirii unui noul Spital Clinic de Urgenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.