Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, că vrea să anunţe cu tristeţe că avem cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, peste 10% din PIB, respectiv 160 de miliarde de lei. Asta este realitatea, a spus şeful Executivului, precizând că sunt foarte multe măsuri pe combaterea evaziunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să vă anunţ cu tristeţe că avem cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, peste 10% din PIB, respectiv 160 de miliarde de lei. Asta este realitatea”, a spus premierul într-o conferinţă de presă la Ministerul Transporturilor.

Ciolacu a menţionat că iimpozitarea cu 70% a veniturilor nedeclarate nu este singura măsură din pachet.

”Sunt foarte multe măsuri pe combaterea evaziunii. Şi am văzut, în presă, în ultimul timp, că nu se mai joacă nimeni, instituţiile statului, Ministerul de Interne. A început nimeni să nu se mai joace în ceea ce priveşte drogurile şi evaziunea fiscală. Cred că e un început corect", a mai spus şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.