Premierul Marcel Ciolacu a transmis, după întâlnirea cu secretarul de Stat Jennifer Granholm că în viitorul apropiat, România va pune capăt dependenţei energetice şi va deveni, la rândul său, un furnizor în regiune, iar sprijinul administraţiei SUA rămâne primordial pentru a progresa cu succes ca hub regional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În viitorul apropiat, România va pune capăt dependenţei energetice şi va deveni, la rândul său, un furnizor în regiune. Sprijinul administraţiei SUA şi al Secretarului de Stat Jennifer Granholm rămâne primordial pentru a progresa cu succes ca hub regional şi pentru a implementa tehnologii de ultimă generaţie”, a transmis premierul Marcel Ciolacu pe X. 
 
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut luni o întrevedere cu Secretarul de stat american Antony Blinken, în cadrul vizitei de lucru pe care şeful Executivului român o efectuează în aceste zile în Statele Unite ale Americii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.