Marcel Ciolacu a anunţat că va fi făcut public, săptămâna viitoare, textul moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Cîţu. Liderul PSD a adăugat că va fi categoric depusă şi votată moţiunea în această sesiune parlamentară. „Nu există nicio garanţie în politică”, a mai spus Ciolacu, întrebat dacă demersul social-democraţilor va fi susţinut de aleşii partidului AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Săptămâna viitoare o să facem public textul moţiunii de cenzură, deja am început negocierile cu parlamentari de la alte partide şi categoric în această sesiune va fi depusă şi votată această moţiune. Nu există nicio garanţie în politică, dar când va fi dat publicităţii textul moţiunii am să o transmit şi celor de la formaţiunea AUR. (...) E posibil să fie semnată şi de către anumiţi parlamentari neafiliaţi. Sunt suficiente voturi. Cu adevărat o să transmit textul moţiunii mai multor parlamentari şi afiliaţi şi neafiliaţi”, a explicat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei de marţi a conducerii PSD. 

Pe 26 mai, Ciolacu a anunţat că formaţiunea va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul „eşecului” PNRR.

„Tot ce ştim despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci e un plan de austeritate pentru toţi românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur - pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”, a precizat atunci liderul PSD la Parlament.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.