Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la plecarea de la sediul PSD că săptămâna viitoare România va avea guvern, el precizând că toţi liderii partidelor din această coaliţie sunt de acord cu acest lucru. Despre propunerea de premier, Ciolacu a spus că PSD are un candidat de premier, şi în urma negocierilor, vor vedea ce se va întâmpla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciolacu a fost întrebat ce a discutat cu preşedintele PNL Florin Cîţu, în întâlnirea pe care au avut-o astăzi, el spunând : ”Vorbim zilnic la telefon, pentru că aşa este normal”.

Despre intenţia PNL de a veni cu propunerea Dan Vîlceanu premier, Marcel Ciolacu a spus: ”PSD are un candidat de premier, o propunere de prim-ministru, în urma negocierilor vom vedea ce se va întâmpla”. 

Despre cine va da primul premier, preşedintele PSD a arătat că decizia Consiliului Naţional a fost să respecte votul românilor. 

”Ţinând cont că PSD a câştigat alegerile, se subînţelege, nu suntem aşa brutali în exprimare”, a spus el, despre faptul că în decizia de astăzi, conducerea PSD nu precizează că PSD trebuie să dea primul premier, în rotaţia premierilor. 

Marcel Ciolacu a afirmat că săptămâna viitoare, România va avea un guvern, şi că tţi preşedinţii care reprezintă acestă coaliţie sunt de acord că săptămîna viitoare vom avea Guvern. 

”Săptămâna viitoare, România va avea un Guvern, pentru că este o obligaţie, românii nu mai au răbdare. Toţi cei din coaliţie sunt de acord că săptămâna viitoare trebuie să avem un Guvern”, 

Despre premier, Ciolacu a spus: ”Premierul, ca să îl avem, trebuie să fie desemnat”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.