Marcel Ciolacu a declarat că rotaţia premierilor va avea loc conform acordului politic semnat şi asumat de către coaliţie şi a adăugat că şi-ar dori să nu mai existe o intoxicare a românilor cu ştiri false. „Nu înţeleg de ce vorbim în spaţiul public despre ce se întâmplă peste cinci luni, când priorităţile românilor sunt cu totul şi cu totul altele”, a mai spus liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Conform acordului, ştiţi trecem într-o perioadă în care intoxicăm românii cu tot felul de ştiri false, intenţionat sau neintenţionat. Mi-aş dori să nu încercăm să acoperim anumite evenimente petrecute cu nişte ştiri false. Rotaţia premierilor va avea loc conform acordului politic semnat şi asumat de către coaliţie. Principiul de la care plecăm este clar cel stipulat în acord. Vă reamintesc că şi noi şi partenerii de la PNL, UDMR şi minorităţi suntem oameni politici. Sunt ferm convins că, la momentul oportun vom sta de vorbă mai în detaliu. Până atunci lucrurile sunt prevăzute într-un acord”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută după vineri conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Vaslui.

Preşedintele PSD a mai spus că nu pricepe de ce este în discuţie în spaţiul public subiectul rotaţiei premierilor, când acest lucru va avea loc de abia peste cinci luni.

„Nu înţeleg de ce vorbim în spaţiul public despre ce se întâmplă peste cinci luni, când priorităţile românilor sunt cu totul şi cu totul altele. De aceea mă bucur şi fac un apel şi colegilor mei din coaliţie să vedem ce avem de făcut, fiindcă venind cu anumite discuţii foarte profunde că lucrurile aşa se întâmplă sau nu se vor întâmpla aşa, începem să afectăm funcţionarea anumitor ministere şi a actului de guvernare. Suntem nişte oameni politici responsabili şi cred că trebuie să intrăm în nevoile românilor şi să terminăm cu orice fel de speculaţii în zona publică şi să ne facem treaba, cel puţin la nivelul pe care ni l-am făcut acum”, a completat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.